Årebärgarn Plåt & Lack i Västra Jämtland

Råkat ut för bensinstopp?

Lugn! Vi hjälper dig med bränsle

Alla glömmer ibland att kolla hur mycket bränsle man har i tanken. OM det skulle vara så att du blir tvungen att stanna längst med vägen så kan du alltid kontakta oss. 

Vi kommer ut på plats och hjälper dig ta dig vidare. Är du säker på att det är bensinstopp så kan vi tanka bilen på plats så att du kan ta dig till närmsta bensinstation själv. 

Kan ni hjälpa mig som kör elbil?

Ingen fara även här kan vi hjälpa dig! Vi har möjlighet att ladda din bil med en portabel laddare som ger till tillräkligt med el för att ta dig till en laddstation. Skulle det vara så att avståndet är för långt så kan vi bärga bilen istället så att du kan ladda bilen och köra vidare. 

Du hittar oss i följande orter

Vi bärgar bilar och tyngre fordon längs med E14 i Västra Jämtland. Åre, Duved, Undersåker, Järpen, Kall, Krokom och Edsåsdalen för att nämna några.

Ring oss om du behöver bärgning

Åre-området: 0647-101 20
Rikstäckande: 020-912 912

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

0647 - 101 20

Kontakta oss

Fabriksvägen 3
837 32 JÄRPEN

Kontor: 0647-61 14 65
Bärgning: 0647-101 20
Däck: 0647-61 11 11 även däckjour
arebargarn@telia.com

Om oss

Vi fixar allt som rör er bil. Föreställ dig att du är på vintersemester i Åre. Olyckligtvis kör du av vägen och bilen blir skadad. Vi ger dig den helhetsservice du behöver. Först bärgar vi den och sedan utför vi de plåtslageri- och lackeringsjobb som behövs. Under tiden kan du naturligtvis hyra en bil av oss. Skulle du även vara i behov av däck eller om du har fått punktering så driver vi även däckservice.