Årebärgarn Plåt & Lack i Västra Jämtland

BÄRGARE OCH VÄGASSISTANS I ÅRE

Bilbärgning i Åre

Har Du kört av vägen, låst in nycklarna, fått motorstopp, bensinstopp, punktering, slut på ström eller har det hänt något annat så du inte kan köra din bil? Vi bärgar ditt fordon varifrån du vill till var du vill och vi har jourberedskap 24/7.

Vägassistans med lång erfarenhet

Motorstopp

Har bilen stannat och du kommer inte vidare? Motorstopp kan bero på många fel i bilens funktion. Kontakta oss så hjälper vi dig med bärgning eller snabbare reparation längs vägen.

Servicelampa lyser

Har en servicelampa börjat lysa i bilens instrumentpanel? Stanna bilden och kontakta oss, i bästa fall räker det med några tips för att du ska ta dig vidare, om inte kommer vi och bärgar bilen till närmsta verkstad.

Bensinstopp

Ibland händer det att man glömmer kolla hur mycket bensin eller batteri man har kvar i bilen. Om du skulle ha oturen att bli ståendes efter vägen pågrund av bensinstopp kan du alltid kontakta oss så kommer vi ut med bränsle så att du kan köra vidare. 

Låsöppning

Att man tappar nyklarna eller råkar glömma dom i bilen, händer alla. Om det skulle hända dig så kan vi medhjälp av rätt verktyg ta oss in i de flesta bilar på markanden idag.

Feltankning

Råkat tanka fel bränsle i bilen? Starta inte bilen utan kontakta en bärgare direkt. Vi hjälper dig köra bilen till närmsta verkstad så att du kan få hjälp med att pumpa ur bränslet.

Om oss

Vi är en del av Assistancekåren, som är Sveriges enda rikstäckande bärgningsorganisation. Vill du veta mer om vår verksamhet och vår historia. Läs gärna mer om oss här.

Tveka inte att kontakta oss!

0647 - 101 20